Selectează o Pagină
[vc_row][vc_column][vc_column_text]Compania care administreaza site-ul www.trustup.ro denumit in continuare trustup.ro, este  Visa Meding SRL numita in continuare Visa Meding.

Folosirea acestui site implica acceptarea politicii de confidentialitate de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. Visa Meding isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand pagina “Confidentialitate” din subsolul paginilor site-ului.

1. Informatii personale

Clientul este de acord ca furnizarea serviciilor sau a produselor prezentate pe trustup.ro sa inceapa imediat dupa indeplinirea tuturor formalitatilor de inregistrare cerute. Informatiile furnizate trebuie sa fie corecte. Optand pentru inregistrare, clientul se obligata sa furnizeze corect numele, adresa si alte informatii utile.

Pentru corectarea sau actualizarea acestor informatii, trebuie accesat meniul “Contul meu”. Prin accesarea contului si utilizarea parolei personale clientul este responsabil pentru toate actiunile care decurg din folosirea acestora. trustup.ro nu poate fi facut responsabil pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

2. Securitatea datelor personale

Accesarea trustup.ro implica acceptul utilizatorilor ca datele lor personale sa fie pastrate si prelucrate de Visa Meding. Scopurile prelucrarii acestor date sunt: crearea unei baze de date pentru realizarea de rapoarte statistice, informarea despre promotiiile Visa Meding sau despre orice alte promotii sau activitati desfasurate de Visa Meding prin orice mijloace de comunicare (posta, e-mail, telefon, SMS, etc.).

Visa Meding se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti, cu exceptia operatorului de marketing direct (al acestuia). Datele personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau altor autoritati in drept pentru efectuarea oricaror verificari, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

Visa Meding certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a O.U.G. 34/2014 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea nu are un caracter limitativ):

  • Dreptul de a cere Visa Meding sa confirme prelucrarea sau nu a datelelor personale, in mod gratuit;
  • Dreptul de a cere Visa Meding sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001;
  • Dreptul de a cere Visa Meding sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor personale;
  • Dreptul de a cere Visa Meding sa inceteze expedierea de mesaje promotionale.
  • Dreptul de a notifica in scris Visa Meding renuntarea la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 30 zile de la primirea produsului sau in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului, prin returnarea in acest termen a produsului cumparat in ambalajul original, cu toate accesoriile si fara sa prezinte nici o urma de deteriorare sau uzura, clientul suportand cheltuielile de expeditie conform legii romane. Acest drept nu poate fi invocat in cazul produselor ridicate de la sediul Visa Meding sau a celor livrate direct de personalul Visa Meding catre client sau pentru care a fost facuta proba sau instalarea.

Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa office@visameding.ro sau prin posta, la adresa: Sibiu, str. General Magheru nr. 28 . trustup.ro foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla sub controlul nostru.

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul trustup.ro, va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului trustup.ro si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au initiat aceasta actiune.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]