Selectează o Pagină

Site-ul web  trustup.ro  este administrat de S.C. VISA MEDING  SRL cu sediul social in  Sibiu, strada Rozdesti nr. 6, cu numar de inregistrare la Registrul Comertului Bucuresti  J32/722/2001, CUI RO14307081,  capital social subscris si varsat de 200 lei. Site-ul comercializeaza produse doar pe teritoriul Romaniei.

DREPTURILE DE AUTOR

Informatiile publicate pe trustup.ro apartin Site-ului, prin urmare, aceste informatii nu pot fi publicate, transmise, copiate prin orice metoda fara acordul scris acordat in prealabil al reprezentantului legal al societatii VISA MEDING SRL care administreaza Site-ul. Nerespectarea acestor conditii se pedepseste conform legii in vigoare.

LIMITARE RASPUNDERE

Site-ul  trustup.ro, precum si orice software utilizat in cadrul acestuia sunt furnizate  in modalitarea in care se gasesc si atat cat sunt disponibile , fara nici un fel de garantii, exprese sau implicite, inclusiv, dar fara a se limita la, garantii implicite de comercializare, adaptarea la o anumita utilizare sau neîncalcarea Termenilor.
Nu ne asumam raspunderea pentru modificarea, suspendarea sau întreruperea site-ului trustup.ro , in tot sau in parte.

GARANTII

Toate produsele sunt insotite de factura si certificat de garantie (producator sau vanzator).
Pierderea certificatului de garantie sau a facturii duce la pierderea garantiei. Stergerea seriei (serial number S/N) partiala sau totala de pe produse duce la pierderea garantiei. Nu eliberam duplicate pentru certificatul de garantie.
Garantia este de doua tipuri: a. obligatia legala a vanzatorului (garantie legala de conformitate) si/sau b. orice angajament asumat de vanzator sau producator (garantie comerciala) fata de consumator, fara solicitarea unor costuri suplimentare, de restituire a pretului platit de consumator, de reparare sau de înlocuire a produsului cumparat, daca acesta nu corespunde conditiilor enuntate în declaratiile referitoare la garantie sau în publicitatea aferenta. Termenul de garantie legala de conformitate este de 2 ani și se calculeaza de la data livrarii produsului, conform Legii 449/2003.

ACCEPTAREA CONDITIILOR

Utilizarea site-ului  trustup.ro, logarea cat si accesul la serviciile oferite reprezinta o acceptare din  partea dumneavoastra a termenilor si conditiilor de confidentialitate detaliate mai jos, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora. Utilizatorul va avea acces permanent la Termenii si Conditiile pentru utilizarea Site-ului pentru a le putea consulta in orice moment.
In situatia in care nu sunteţi de acord cu aceste  condiţii, va solicitam sa nu utilizaţi site-ul nostru de internet.
trustup.ro  isi rezerva dreptul de a actualiza şi/sau revizui Termenii si Conditiile in orice moment fara o notificare prealabila, tocmai de aceea, va solicitam  sa urmariţi în mod periodic eventualele modificari.

INCHEIEREA CONTRACTULUI

Odata cu inregistrarea unui comenzi pe site-ul trustup.ro, cumparatorul/clientul este de acord cu modalitatea de comunicare utilizata de societatea VISA MEDING SRL – administrator site-, respectiv prin telefon sau email.
Incheierea contractului are loc numai in momentul emiterii facturii fiscale si nu la lansarea comenzii sau emiterii confirmarii automate de primire a acestei comenzi.
Emiterea automata a confirmarii de primire a comenzii NU echivaleaza cu incheierea contractului intre vanzator si cumparator.
Dupa plasarea comenzii,  pentru motive justificate, vanzatorul isi rezerva dreptul de a anula comanda consumatorului/cumparatorului , fara o notificare prealabila, iar acesta va primi înapoi banii încasati de societatea VISA MEDING SRL, in termen de 14 zile. Totodata, ne rezervam dreptul de a modifica cantitatea produselor din comanda, in functie de disponibilitatea acestora in stoc.
Ofertele si preturile afisate pe site-ul trustup.ro sunt valabile maxim 12 ore.
Livrarea produselor se poate face intr-un interval de minim de 2 ore si maxim 30 de zile, din momentul in care s-au validat toate detaliile comenzii.
Toate informatiile/modalitatile folosite pentru descrierea bunurile pe Site nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare, livrare, stocuri, preturi.
Produsele sunt disponibile in limita stocului.

ANULARE COMANDA

trustup.ro (administrat de SC VISA MEDING SRL) si furnizorii sai nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare referitor la preturile, caracteristicile sau imaginile produselor. In cazul in care o comanda nu poate fi onorata din cauza unor astfel de erori, trustup.ro isi rezerva dreptul de a anula comanda respectiva fara o notificare prealabila.
VISA MEDING S.R.L. face toate eforturile in a furniza informatii corecte despre pretul si caracteristicile produselor. Este posibil ca unele preturi sa fie eronate. In cazul inregistrarii unei comenzi cu un pret derizoriu, Corsar Online are dreptul sa anuleze comanda Cumparatorului.
Vanzatorul isi rezerva dreptul de a anula comanda, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti una fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese, in urmatoarele situatii, si nu numai:
– preturile efisate pe site-ul trustup.ro sunt rezultatul unei erori materiale;
– produsul/produsele comandata nu se mai afla pe stoc;
– tranzactia nu a fost acceptata de catre banca emitenta a cardului Cumparatorului;
– datele furnizate de catre Client/Cumparator, pe Site sunt incomplete si/sau incorecte;

LITIGII

Eventualele litigii în legatura cu executarea contractului vor fi rezolvate intre vanzator si consumator/client pe cale amiabila, în caz contrar, parţile putandu-se adresa instanţei de judecata competente de la sediul comerciantului/vanzatorului S.C. VISA MEDING S.R.L., respectiv Judecatoria Sibiu.

Protectia datelor

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificata şi completata şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, site-ul nostru administrat de SC VISA MEDING SRL, are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţa şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este utilizarea lor in vederea facturarii produselor comandate.

Sunteţi obligat(a) sa furnizaţi datele, acestea fiind necesare pentru crearea facturii pentru produsele comandate. Refuzul dvs. determina anularea comenzii.
Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator in scopul livrarii produselor şi sunt comunicate numai de catre Dumneavoastra. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a va adresa justiţiei. Totodata, aveţi dreptul sa va opuneţi prelucrarii datelor personale care va privesc şi sa solicitaţi ştergerea datelor. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informaţi cat mai curand posibil. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteţi adresa cu o cerere scrisa, datata şi semnata la Departamentul Reclamatii.

Modalitati de plata: numerar, ordin de plata,  cu cardul in show room-ul nostru situat la adresa Sibiu, strada Hipodromului nr. 33.
Modalitati de livrare: curieri proprii in Sibiu , Fan Courier   sau ridicarea din showroom-ul propriu.